Proteiner bliver aldrig det samme igen. Heldigvis.

Johnny Reb er et opgør mod det forvrængede billede fitnessbranchen har skabt af proteiner. Proteiner er blevet synonyme med billig pulver i store bøtter. Proteinpulvers kvalitet er blevet uhyggeligt forringet, for at kunne sælge dem billigst muligt, samtidigt med at producenten kan score mest mulig profit. Alligevel sætter de kvalitetsmærker på de billige proteiner. Men "billig" og "kvalitet" hænger ikke sammen - heller ikke i år 2008!

Med Johnny Reb kommer kvalitet tilbage i fokus. I stedet for at lede efter det billigste protein, har Johnny Reb ledt efter det bedste. Johnny Reb er den første helt koncentrat-frie protein formel på markedet. Den indeholder ikke billig discountprotein, men kun protein af højeste kvalitet. Det betyder at du får mere protein af den slags der giver helt ny betydning for din træning. Når først du har prøvet Johnny Reb, vil alt andet føles som spild af tid af din træning!

Johnny Reb smager og dufter ikke som noget andet proteinpulver. Du skal ikke lade dig narre af at portionerne er mindre, for udbyttet er større - og det er det vigtigste. Det skyldes at Johnny Reb kun indeholder de bedste ingredienser - alt hvad der er i den er der et formål med - dermed er alle de overflødige biprodukter sorteret fra. Johnny Reb er proteiner uden alt det overflødige, som fedt, sukker, laktose, kulhydrater, E-numre og ekstra kalorier.

Johnny Reb gør at du får de bedst mulige resultater ud af din træning - for dig som ikke tænker kortsigtet og springer over hvor gærdet er lavest. Johnny Reb er en sikker vinder hvadenten du vil smide fedt, øge muskelmasse eller have de utallige andre fordele som proteiner af den dyre slags kan give din krop. Men vigtigst af alt, er Johnny Reb protein shots til dig, der ikke vil fylde din krop med alt det overflødige!


Læs mere om Johnny Reb protein shot

Ingen kommentarer: