Mental Træning: Drivkraften til at nå dit mål

Hvis du kører til København fra Århus, kigger du helt automatisk efter vejskiltene der peger mod København - og ikke efter vejskiltene til Århus. På samme måde skal du kigge efter hvad der fører dig på sporet af den krop du ønsker dig - og ikke på hvordan du kommer væk fra den krop du har nu.

Hvis du ikke ved præcist hvor du vil hen, hvordan skal du så nogensinde nå dertil?

Forestil dig hvordan du vil se ud når du har fået den krop du vil have. Se dig selv gøre de ting du gør til hverdag. Hvordan vil det føles at være i din krop? Hvad for noget tøj vil du gå i? Hvordan vil du spise, hvordan vil du træne? Hvad vil du gøre når du når målet, som du ikke kan gøre nu? Skab det perfekte drømmebillede af dit mål. Se det klart og tydeligt, og øv dig på at se det hver morgen du står op og så ofte som muligt i løbet af dagen. Eller endnu bedre: Lad som om du allerede har din drømmekrop! Køb det tøj du vil gå i, spis og træn som hvis du allerede havde din drømmekrop.

Pludselig er du tættere på end nogensinde før.


Når du så er ved at falde i fristelserne eller dovenskaben, der forhindrer dig i at komme et skridt tættere på målet, kan du udløse dit "målbillede" og spørge dig selv:

"Hvad vil jeg helst have? - den krop jeg har nu eller min drømmekrop?

- Snacks, sofatræning og en krop jeg ikke er stolt af, eller Johnny Reb protein shots, styrketræning og en krop jeg er stolt af?"


Tag træningstøjet på og drik et Johnny Reb protein shot. Så har du 30 minutter til at komme i gang med styrketræningen. Giv den gas og træn igennem.

Hvor meget er DU villig til at gøre, for at få en krop du ville være stolt af?

Ingen kommentarer: