Er DU klar til sommer og badetøj?Om 8 uger
sidder du måske på stranden i badetøj og er klar over, at dine øjne ikke er de eneste, der kigger på veltrænede sommerkroppe.
  • Vil du være den, der sidder tilbage og helst ikke vil af med t-shirten, fordi du ikke har taget dig tid til at komme i form?
  • Eller vil du være den, der stolt vil tage t-shirten af og løbe ud mod vandet, uden at det blævrende maveskind løber med?

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme af med t-shirten til sommer, og af med det slappe maveskind. Nu skal MAVEMUSKLERNE frem!
Vi vil gerne hjælpe dig på det punkt hvor vi er bedst: at levere dig de bedste proteiner, der giver dig mest effekt for pengene.
Resten må du selv sørge for: Det er stadig dig, der skal sørge for træningen og vedholdenheden!

Hvis du vil tage imod en hjælpende hånd, der bringer dig nærmere en trimmet krop med mavemuskler, så er her hvad vi tilbyder:

  • 1. måned Johnny Reb protein shots (20 stk.) for kun 299,- kr.
  • e-bog med træningstips til hvordan du får det bedste ud af din træning - og dermed kommer af med t-shirten hurtigere.
  • e-bog med ernæringsråd om hvordan du gennem kosten kan nå at forbrænde fedtet, før strandsæsonen kalder!
  • e-bog med motivationskick, der kan holde din vedholdenhed oppe, så dovenskaben ikke vinder over det, du virkeligt drømmer om.
  • mulighed for DVD med trænings- og kosttips fra Bodybuildingverdenen - til dig, der går målrettet efter øget muskelmasse, der kan ses!

- Og ikke nok med det, får du oven i pakken en automatisk levering af protein shots, så din vedholdenhed øges og du lettere kan smide det blævrende maveskind! Den automatiske levering sikrer dig, at dine fremskridt ikke går i stå, fordi du har glemt at bestille protein shots til træningen. Gennem automatisk levering får du 1 måneds protein shots for kun 299,- uden at røre en finger. Den automatiske levering er en gratis service til dig, og kan til enhver tid meldes fra.
Læs mere når du bestiller her:Vi håber på at se dig blandt sommerens strandløver- og løvinder!
Hold dig ikke tilbage, hvis du har nogle spørgsmål!

Varme sommerhilsener
Bodycore-teamet

Ingen kommentarer: