Bliv stor uden weight gainer

LinkWeight gainer har ligeså lidt med muskelforøgelse at gøre som mælkesyre har med mælk.

Når du gerne vil opbygge muskler har du måske hørt at du skal bruge weight gainer. Men har du nogensinde tænkt over hvad det egentligt er, der opbygger muskler?
Det ved du selvfølgelig godt: Proteiner!

Hvorfor indtager du så ikke bare proteiner i stedet for weight gainer? Kulhydrater opbygger ikke muskler, dem
skal du bare bruge til at opfylde energidepoterne, så du får den energi tilbage du havde før træningen (dvs restituere).

Det eneste i weight gainernen der opbygger dine muskler er proteinerne!

Hvorfor ikke hellere bruge pengene på noget mere effektivt protein til at opbygge dine muskler med, i stedet for at bruge dem på kulhydrat i pulverform?
Hvis der er noget der er let at få adgang til, så er det kulhydrater. Størstedelen af maden i dit køkken er kulhydrater!


Kan du forestille dig hvilke resultater du ville få, hvis du brugte det mest effektive protein og en banan, fremfor proteinkoncentrat og kulhydratpulver?


Fokuser på den bedste protein kvalitet i stedet for at fokusere på en pakke pulver med etiketten "weight gainer".

Weight gainer, kakaomælk og færdigblandede protein shakes giver alle overflødige kulhydrater og fedt, som i højere grad resulterer i vægtforøgelse, frem for muskelforøgelse. Så navnet "Weight Gainer" passer faktisk meget godt.

Husk at det er "Weight" gainer, og ikke "Muscle" gainer...


Protein shots
er for din krop, hvad mursten er for et hus.
Erstat weightgaineren med en protein shot frugt-smoothie og du vil få de bedste byggestene til en langt mere effektiv muskelopbygning. Når først du har oplevet virkningen af protein shots, vil alt andet føles som spild af tid, træning og penge.

Ingen kommentarer: