Drop kulhydraterne -og forbrænd fedt som aldrig før!

Kulhydrater er en god energikilde for kroppen, men i for store mængder bidrager det blot til en forøgelse af dine fedtdepoter.

Når du skal tabe dig, har du brug for meget færre energikilder udefra. Selvom du måske ikke er mere end 8 kg overvægtig, slæber du rundt på energi til ugevis. I det samfund vi lever i, får du sjældent brug for så store depoter. Det gør mere skade end gavn at gå rundt med disse depoter i længere tid. Ikke mindst på psyken.

I stedet for at bruge energi "udefra", i form af kulhydrater, skal du omdanne kroppens fedtdepoter til energi. Det bedste du kan gøre, er at skære ned på kulhydraterne, og i stedet basere din kost på proteiner, salat og sunde fedtkilder. Det vil virkelig sætte turbo på fedtforbrændingen, uden at du mister muskelmasse.

Di
n krop skal forbrænde kulhydraterne først, for at kunne nå ind til fedtet. Mens kroppen er i gang med at forbrænde kulhydraterne, er fedtforbrændingen på stand-by. Og de kulhydrater som ikke bliver forbrændt, vil blive lagret som fedt i løbet af natten.


Glæd dig til vi bringer AM-PM kostplanen her på bloggen!

Læs mere i blogindlægget af Dr. Scott Connelly: "Fedtdepoter skyldes ikke bare fedt".


Proteiner der støtter din fedtforbrænding, ved ikke at fylde din krop med alt det overflødige: Johnny Reb

Du kan også indtage et Johnny Reb protein shot 30 minutter før hvert hovedmåltid. Det vil automatisk få dig til at spise færre kulhydrater og sørge for at du får proteiner nok, så du nedbryder fedt frem for muskler.

Og se de mange forskellige opskrifter du kan lave på
Flickr.com/Proteinshot. Det er en stor fordel når du vil forbrænde overflødigt fedt - uden at føle at du er på en streng diæt.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

god start